GRANDMA - W3

Asia/Tbilisi
Tbilisi Marriott Hotel

Tbilisi Marriott Hotel

13 Rustaveli Avenue, the city's main boulevard
Description
Welcome to the third GRANDMA workshop hosted by Abastumani Observatory.
 
Thanks a lot to Nino Kochiashvili and her team !

Tbilisi was founded in the 5-th century by Georgian king Vakhtang Gorgasali  (Vakhtang I of Iberia). There are many interesting places to see in the city: the old part of it with sulfur baths and fortress of Narikala where an Arabian observatory functioned during IX-XIII centuries. You can see christian orthodox  and catholic churches, mosques and synagogues almost side by side to each other. There are also museums, a theatre and the opera house nearby of the workshop place.

Conference fee: 100 euros (break, lunch, room meeting)

Welcome dinner (Georgian cuisine), conference dinner and excursion will be covered from the Abastumani observatory budget.

Registration
Inscription for the conference
Participants
  • Alain Klotz
  • Antonio de Ugarte Postigo
  • Bruce Gendre
  • Christina Thöne
  • Cosmin Stachie
  • David Alexander Kann
  • David Corre
  • Kanthanakorn Noysena
  • Kateryna Barynova
  • Nino kochiashvili
  • Pierre-Alexandre Duverne
  • Sarah Antier
  • Sergey Karpov
  • Shabnam Agayeva
  • Sophia Beradze
  • Yusufjon Tillayev
  • Zumrud Vidadi
    • 19:00 20:00
      Welcome and week organization
      • 19:20
        Welcome to Georgia 20m
      • 19:40
        Organization of the week 20m
        Speaker: Sarah ANTIER (APC)
    • 20:00 21:30
      Welcome coktail 1h 30m Mariott

      Mariott

    • 09:15 13:00
      Status of GRANDMA and teams
      • 09:20
        WPA GRANDMA consortium 15m
        Speaker: Sarah ANTIER (APC)
      • 09:35
        WPB DB and web interface 25m
      • 10:00
        WPC Characterization of the candidates 20m
        Speaker: Alexis Coleiro
      • 10:20
        WBD Detection pipeline 20m
        Speaker: David Corre (LAM)
      • 10:40
        Break 20m
      • 11:00
        Telescope team 1 25m
      • 11:25
        Telescope team 2 20m
      • 11:45
        Telescope team 3 25m
      • 12:10
        Telescope team 3 25m
      • 12:35
        Telescope team 4 25m
    • 13:00 14:30
      Lunch 1h 30m
    • 14:30 16:20
      Status of GRANDMA and teams: Continuing
      • 14:30
        WP E-F Observation plan and network optimisation 30m
      • 15:00
        WPG Citizen science program 20m
      • 15:20
        Questions ? 40m
      • 16:00
        Break 20m
    • 16:20 18:00
      TPs: GRANDMA shifts
      • 16:20
        GRANDMA shifts training 1h
      • 17:20
        GRANDMA team reporting 40m
    • 09:30 13:00
      Third observational campaign: O3
      • 09:50
        Contribution 1 20m
      • 10:10
        Contribution 2 25m
      • 10:35
        Contribution 3 25m
      • 11:00
        Contribution 4 25m
      • 11:25
        Break 20m
      • 11:45
        Contrbution 5 25m
      • 12:10
        Contribution 6 25m
      • 12:35
        Contribution 7 25m
    • 13:00 14:30
      Lunch 1h 30m
    • 14:30 19:50
      Third observational campaign: Continuing
      • 14:30
        Publications plan 1h
      • 15:30
        Summary of O3 30m
      • 16:00
        Break 20m
      • 16:20
        Coding and data analysis session 1h 40m
    • 10:00 13:00
      Prospectives of GRANDMA
      • 10:00
        Neutrinos 1h
      • 11:00
        Break 20m
      • 11:20
        GRB science 1h 40m
    • 13:00 14:30
      Lunch 1h 30m
    • 14:30 17:40
      Prospectives of GRANDMA
      • 14:30
        Kilonova and O4 1h
      • 15:30
        Other topics or no transient interests 1h
      • 16:30
        Break 20m
      • 16:50
        Discussion summary 30m
      • 17:20
        Conclusion of the workshop 20m
    • 20:00 23:00
      Dinner ! 3h
    • 10:05 18:00
      Excursion !: Excursion: will be top

      Organized by Nino