Note
Seules les adresses mails institutionnelles sont acceptées lors de la création d'un compte. La création de compte est modérée, merci d'attendre leur validation. Only institutional email addresses will be accepted when asking for an account. Account creation is moderated, please wait until then.

3rd Workshop on Muon g-2, EDM and Flavour Violation in the LHC Era

Europe/Paris
Amphithéâtre Charpak (LPNHE, Paris)

Amphithéâtre Charpak

LPNHE, Paris

Tour 22 RdC, 5 Rue des Fossés Saint Bernard, 75005 Paris
Description
This workshop aims to assemble theorists, experimentalists and engineers, involved or interested in the preparation of the g-2/EDM and COMET experiments at JPARC, whose current status and ongoing activities will be presented. The impact of muon g-2, EDM and muon to electron transition measurements will be discussed in the context of the search for New Physics by the LHC experiments. Some emphasis will be put on the simulation of the expected physical signals and their backgrounds.
Slides
Participants
  • Ana M. Teixeira
  • Andrew Edmonds
  • Andrzej Czarnecki
  • Benjamin Krikler
  • Bruno Machet
  • Enrique KAJOMOVITZ
  • Frédéric Kapusta
  • Hai-Bo Li
  • Joe Sato
  • Luigi Delbuono
  • Marc KNECHT
  • Maurice Benayoun
  • Sacha Davidson
  • Sam Henry
  • Simon Eidelman
  • Stephanie Roccia
  • Tsutomu Mibe
  • Valentina De Romeri
  • Veronique Bernard
  • Wilfrid da Silva
  • Yoshi Uchida
  • Yoshitaka Kuno
    • 14:00 14:20
      Welcome 20m
      Orateur: Dr Frederic Kapusta
      Slides
    • 14:20 15:20
      Overview of charged Lepton Flavor Violation 1h
      Orateur: Prof. Yoshitaka Kuno
      Slides
    • 15:20 16:20
      Muon g-2 : Introduction and theory update 1h
      Orateur: Dr Marc Knecht
      Slides
    • 16:20 16:50
      Coffee Break 30m
    • 16:50 17:30
      Estimates for the muon g-2 : Can One trust Effective Lagrangians & Global Fits? 40m
      Orateur: Dr Maurice Benayoun
      Slides
    • 17:30 18:30
      News from Fermilab 1h
      Orateur: Dr Sam Henry
      Slides
    • 19:00 20:00
      Welcome Cocktail 1h
    • 09:15 09:55
      Experiments at VEPP-2000 relevant to Muon g-2. 40m
      Orateur: Dr Simon Eidelman
      Slides
    • 09:55 10:35
      BES III results relevant to Muon g-2 40m
      Orateur: Prof. Hai Bo Li
      Slides
    • 10:35 10:55
      Coffee Break 20m
    • 10:55 11:35
      Effect of steriles states on lepton magnetic moments and neutrinoless double beta decay 40m
      Orateur: M. Valentina De Romeri
      Slides
    • 11:35 12:15
      A new idea to search for charged lepton flavor violation using a muonic atom 40m
      Orateur: Dr Joe Sato
      Slides
    • 12:15 13:45
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 15:00
      Muon g-2 and LFV : selected topics 1h
      Orateur: Prof. Andrzej Czarnecki
      Slides
    • 15:00 15:30
      Coffee Break 30m
    • 15:30 16:30
      New physics at LHC: results and Run 2 perspectives 1h
      Orateur: Dr Enrique Kajomovitz
      Slides
    • 16:30 17:30
      COMET signal and background simulation with ICEDUST 1h
      Orateur: Ben Krikler
      Slides
    • 17:30 18:15
      Beam simulation 45m
      Orateur: Andrew Edmonds
      Slides
    • 19:30 23:00
      Workshop Dinner 3h 30m
    • 09:30 10:30
      LFV and the LHC 1h
      Orateur: Dr Sacha Davidson
      Slides
    • 10:30 11:00
      Coffee Break 30m
    • 11:00 12:00
      g-2/EDM at J-PARC 1h
      Orateur: Dr Tsutomu Mibe
      Slides
    • 12:00 12:30
      Tracking in COMET and g-2/EDM 30m
      Orateur: Dr Wilfrid Da Silva
      Slides
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:15 15:00
      News from nEDM 45m
      Orateur: Dr Stéphanie Roccia
      Slides
    • 15:00 17:00
      Round table on signal and background processes, simulation and tracking 2h
    • 09:30 11:30
      Round tables on theory and experiments 2h
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×