FJPPL Geant4 Meeting

Europe/Paris
CENBG

CENBG

Description

The 2014 FJPPL Geant4 meeting for the KEK-CENBG collaboration will take place on December 9-10th, 2014 at CENBG.

The meeting will take place in the First Floor Meeting Room.

Venue to CENBG is described here.

Please kindly inform well in advance S. Incerti (incerti@cenbg.in2p3.fr) about your participation and about the talk you wish to present (title, duration). Thank you.

We look forward to welcoming you at CENBG.

    • 11:00 11:10
      Welcome 10m
      Orateur: Dr Sébastien Incerti (CNRS/IN2P3/CENBG)
    • 11:10 12:00
      Status of the Geant4-DNA project 50m
      Orateur: S Incerti
    • 12:00 12:30
      Status of G4CU 30m
      Orateur: Dr Shogo Okada
    • 12:30 14:30
      Lunch 2h - (Restaurant)

      -

      Restaurant

    • 14:30 15:30
      List of new requirements 1h
      Orateur: Dr Sébastien Incerti (CNRS/IN2P3/CENBG)
    • 15:30 17:00
      Discussion with V. Ivantchenko 1h 30m
    • 10:00 12:00
      Discussion 2 2h
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h
    • 14:00 16:00
      Discussion 3 2h
    • 10:00 12:00
      Discussion 4 2h
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h
    • 14:00 16:00
      Discussion 5 2h
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×