Note
Seules les adresses mails institutionnelles sont acceptées lors de la création d'un compte. La création de compte est modérée, merci d'attendre leur validation. Only institutional email addresses will be accepted when asking for an account. Account creation is moderated, please wait until then.

Reunion BB130

Europe/Paris
Salle du Conseil puis salle electronique (IPNL)

Salle du Conseil puis salle electronique

IPNL

    • 14:00 14:30
      Introduction 30m
      Orateur: Nicolas Pillet (LPC Clermont Ferrand)
    • 14:30 15:30
      Organisation informatique 1h
      Orateur: Jean-Paul WRZESNIEWSKI (LPC / service informatique)
    • 15:30 16:30
      Contribution du LPSC 1h
      Orateur: Fatah RARBI (LPSC Grenoble)
    • 16:30 16:50
      Pause café 20m
    • 16:50 17:50
      Contribution IPNL 1h
      Orateurs: Edouard BECHETOILLE (IPNL CNRS/IN2P3) , Herve Mathez (IPNL) , Mokrane DAHOUMANE (Institut de Physique Nucléaire de Lyon (IPNL))
    • 09:00 10:00
      Contribution LPC 1h
      Orateurs: Laurent Royer (Pôle MicRhAu) , Nicolas Pillet (LPC Clermont Ferrand) , Richard VANDAELE (CNRS / LPC clermont) , Samuel Manen (LPC Clermont-Ferrand)
    • 10:00 10:20
      Pause café 20m
    • 10:20 11:20
      Contribution Omega 1h
      Orateurs: Damien THIENPONT (CNRS/IN2P3/OMEGA) , Gisele Martin-Chassard (0MEGA-Ecole Polytechnique-CNRS/IN2P3)
    • 11:20 12:20
      Discussion 1h
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×