NA61/SHINE - LT WORKSHOP 2011

Europe/Paris
LPNHE Paris

LPNHE Paris

  • Thursday, December 15
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Summary of 2007 π+ PID analysis & summary of re-weighting procedure. 1h
      Speaker: nicolas abgrall (university of geneva DPNC)
      Transparents
    • 10:00 AM 11:00 AM
      LT/thin target comparisons & corrections for the thin target analysis. 1h
      Speaker: Mr Sebastien Murphy (University of Geneva)
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Preliminary V0 studies & V0s for 2009 LT analysis. 1h
      Speaker: Laura Zambelli (LPNHE)
      Transparents
    • 12:00 PM 12:30 PM
      Discussion session (everybody) 30m
    • 12:30 PM 3:00 PM
      Christmas Lunch of LPNHE 2h 30m
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Strategy for 2009 PID analysis 1h
      Speakers: Alexis Haesler (Unige) , nicolas abgrall (university of geneva DPNC)
    • 4:00 PM 5:00 PM
      first look at 2009 data. 1h
      Speaker: Alexis Haesler (Unige)
    • 5:00 PM 6:00 PM
      Discussion session (everybody) 1h
  • Friday, December 16
    • 9:00 AM 10:00 AM
      NIM paper draft for 2007 analysis. 1h
      Speaker: nicolas abgrall (university of geneva DPNC)
      Papier
    • 10:00 AM 10:30 AM
      Status of possible future long target (NuMI targets) measurements in NA61/SHINE. 30m
      Speaker: Alain Blondel (UNIGE)
    • 10:30 AM 11:30 AM
      AHIEP article. 1h
      Speakers: Alain Blondel (UNIGE) , Dr Boris Popov (LPNHE(Paris) & JINR(Dubna))
      Transparents
    • 11:30 AM 12:30 PM
      Physics paper for 2009 analysis. 1h
      Speaker: Dr Boris Popov (LPNHE(Paris) & JINR(Dubna))
      Transparents
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 3:00 PM
      Virtual Monte Carlo: what’s been done so far & future plans. 1h
      Speaker: Laura Zambelli (LPNHE)
      Transparents
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Discussion session & conclusion. 1h