2nd workshop on R-parity violating supersymmetry

Europe/Paris
IPHC Strasbourg

IPHC Strasbourg

Benjamin Fuks (IPHC Strasbourg) , Eric Conte (GRPHE) , Jean-Laurent AGRAM (GRPHE Mulhouse)
Description
This is the second of a series of workshops on R-Parity violation supersymmetry. Each workshop will be divided in talk sessions in the morning and working sessions in the afternoon and will try to address various important questions for RPV supersymmetry.
Participants
  • Adam Alloul
  • Benjamin Fuks
  • Eric Chabert
  • Eric CONTE
  • Guillaume SERRET
  • Jean-Laurent AGRAM AGRAM AGRAM AGRAM
  • Jeremy Andrea
  • Mehdi Karim
  • Michel Rausch de Traubenberg
Support
  • Thursday, October 28
    • 8:30 AM 12:15 PM
      Day1 - Morning session
      • 8:30 AM
        Status and report (round table) 1h
        Speaker: Benjamin Fuks (IPHC Strasbourg)
      • 9:30 AM
        Latest experimental results on RPV SUSY 1h
        Speaker: Jean-Laurent AGRAM (GRPHE Mulhouse)
      • 10:30 AM
        Coffee break 15m
      • 10:45 AM
        RPV top quark production 45m
        Speaker: Mr Jeremy Andrea (IPHC/ULP strasbourg)
      • 11:30 AM
        Flying LSPs 45m
        Speaker: Mr Eric CONTE (GRPHE - Université de Haute-Alsace)
    • 12:15 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 45m
    • 2:00 PM 11:59 PM
      Day1 - Afternoon session
      • 2:00 PM
        Working groups and projects (round table) 30m
        Speaker: Benjamin Fuks (IPHC Strasbourg)
      • 2:30 PM
        Working session 4h 30m
      • 7:00 PM
        Dinner (in a nice restaurant) 4h 59m
  • Friday, October 29
    • 8:30 AM 12:15 PM
      Day2 - Morning session
      • 8:30 AM
        Working session 3h 45m
    • 12:15 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 45m
    • 2:00 PM 3:00 PM
      Day2 - Afternoon session
      • 2:00 PM
        Summary talk 1h
        Speaker: Mr Eric CONTE (GRPHE - Université de Haute-Alsace)