<font color=#0000FF>32nd International <font color=#EEEEEE>Conference on <font color=#FF3300>Solution Chemistry

GMT
Description
Following the two previous meetings of the International Conference on Solution Chemistry, that were held in Perth (2007) and Innsbruck (2009), the 32nd opus will be organised in France, at the sea shore La Grande Motte, near Montpellier. We are happy to invite you all to meet colleagues for an exciting conference, in a place where sea and wines dissolve in one another to make the best of solution chemistry. The conference is sponsorded by IUPAC and has received the agrement of Année Internationale de la Chimie / International Year of Chemistry
 
www.iupac.org - www.chemistry2011.org
dot file
First announcement flyer
rtf file
Slides
Participants
  • Andrey Kalinichev
  • Andriy Kovalenko
  • András Baranyai
  • anita abedi
  • Anurag Krishna
  • Asghar Jamal
  • Bertrand Siboulet Siboulet
  • eva recordier
  • Evgeny Ivanov
  • Evgenyi Shalaev
  • Fadwa Odeh
  • Faezeh Nami
  • Hideki Aizawa
  • Iliana Ionkova
  • Ingmar Persson
  • Isabelle BILLARD
  • Ivan Kalagaev
  • Ivo Nezbeda
  • James Towey
  • Jerome GOMAR
  • JF FEFE
  • Khurram Shahzad
  • Koji Yoshida
  • Laurence Noirez
  • lydie viau
  • László Turi
  • Marcia Barbosa
  • Marco Masia
  • Maria Toikka
  • Marina Fedotova
  • Maryam Hajimohammadpour
  • mohammad hossein farjam
  • mohammad kazem mohammadi
  • Natalia Avramenko
  • Nikolay Dubinin
  • Nuryono Nuryono
  • Renato Tomaš
  • reza tayebee
  • Silvia Imberti
  • Stanislav Pařez
  • Svetlana Novikova
  • Takuhiro Otsuka
  • Terrence Renner
  • Toshio Yamaguchi
  • Yina Patricia Salamanca Blanco
  • Yizhak Marcus
    • 9:00 AM 6:00 PM
      Arrival, registrations: Sunday is dedicated to arrivals and registration
    • 6:00 PM 8:00 PM
      Welcome reception
    • 8:30 PM 9:30 PM
      International year of chemistry : Special lectures
    • 8:30 AM 9:00 AM
      Opening session : welcome address
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Plenary lectures
    • 10:00 AM 10:20 AM
      Coffe break 20m
    • 10:20 AM 12:30 PM
      Thermodynamics, kinetics and structure
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 4:00 PM
      Polymers, colloids, interfaces and membranes
    • 4:00 PM 4:20 PM
      Coffee break 20m
    • 4:20 PM 7:00 PM
      Polymers, colloids, interfaces and membranes
    • 7:00 PM 8:30 PM
      Dinner 1h 30m
    • 8:30 PM 9:30 PM
      International year of chemistry : Special lectures
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Plenary lectures
    • 10:00 AM 10:30 AM
      Supramolecular assemblies and nanostructures
    • 10:30 AM 10:50 AM
      Coffee break 20m
    • 10:50 AM 12:30 PM
      Supramolecular assemblies and nanostructures
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 4:00 PM
      Thermodynamics, kinetics and structure
    • 4:00 PM 4:20 PM
      Coffee break 20m
    • 4:20 PM 6:00 PM
      Thermodynamics, kinetics and structure
    • 6:00 PM 7:30 PM
      Poster session
    • 7:30 PM 9:00 PM
      Dinner 1h 30m
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Plenary lectures
    • 10:00 AM 10:30 AM
      Analytical and environmental aspects
    • 10:30 AM 10:50 AM
      Coffee Break 20m
    • 10:50 AM 12:30 PM
      Analytical and environmental aspects
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 4:00 PM
      Analytical and environmental aspects
    • 4:00 PM 4:20 PM
      Coffee break 20m
    • 4:20 PM 6:00 PM
      Supramolecular assemblies and nanostructures
    • 6:00 PM 7:30 PM
      Poster session
    • 7:30 PM 9:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Plenary lectures
    • 10:00 AM 10:30 AM
      Bioinorganic biophysical and pharmaceutical problems
    • 10:30 AM 10:50 AM
      Coffee break 20m
    • 10:50 AM 12:30 PM
      Bioinorganic biophysical and pharmaceutical problems
    • 12:30 PM 8:00 PM
      Conference excursion 7h 30m

      Visit of the "Pont du Gard"
      Visit of Avignon, including "Le palais des papes"

    • 8:00 PM 10:00 PM
      Banquet 2h
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Plenary lectures
    • 10:00 AM 10:30 AM
      Solvents and solutions under extreme conditions
    • 10:30 AM 10:50 AM
      Coffee Break 20m
    • 10:50 AM 12:30 PM
      Solvents and solutions under extreme conditions
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Closing session and Lunch 1h 30m