Fourth SVOM scientific workshop

Asia/Shanghai
Nanning, GuangXi province, China

Nanning, GuangXi province, China

Description

We organize the fourth SVOM scientific workshop from 14 to 18 October 2019 at Nanning in the Guangxi province.

 

 

 

CHAIRMEN of the 4th SVOM Science Workshop : J. Wei;  B. Cordier

LOC : E. W. Liang; J. Wang; X. G. Wang; L. S. Tian & Q. C. Feng.

Workshop address : svom.workshop@gmail.com

 

    • 09:30 10:00
      Welcome and introduction 30m
      Speakers: Dr Bertrand Cordier (CEA-Irfu/Service d'astrophysique), Dr Jianyan Wei (National Astronomical Observatories, CAS, China)
    • 10:00 11:00
      O3 BA Feedback 1h
    • 11:00 12:00
      O3 BA Organization 1h
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h
    • 14:00 15:00
      O3 BA activities 1h
    • 15:00 16:00
      O3 BA activities 1h
    • 16:00 17:00
      O3 BA activities 1h
    • 17:00 18:00
      O3 BA activities 1h
    • 09:00 10:00
      Data Challenge1 préparation 1h
    • 10:00 11:00
      Data Challenge1 préparation 1h
    • 11:00 12:00
      System Tests preparation 1h
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h
    • 14:00 18:00
      BA tools workshop
    • 14:00 18:00
      GRM workshop
    • 09:00 12:00
      VHF station visit 3h
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h
    • 14:00 18:00
      Excursion 4h
    • 09:00 10:00
      BA workshop preparation 1h
    • 10:00 11:00
      BA workshop preparation 1h
    • 11:00 12:00
      BA workshop preparation 1h
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×